BUSSUM ISKENDER KEBAB HUIS

BUSSUM ISKENDER KEBAB HUIS Als enige in de regio èchte vlees döner.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 224 beoordelingen
20 okt 2020 om 21:15 Alles super top!
19 okt 2020 om 13:52 HEERLIJK! Goed warm en lekker vers. Voor de kapsalon: de friet iets korter frituren, maar dat is alles! De köfte-broodjes zijn geweldig en een echte aanrader! Ik ben erg blij met Iskender.
17 okt 2020 om 13:56 na eerdere positieve ervaring deze keer teleurgesteld. lauw, doorgebakken eten. Helaas. Het duurde langer dan aangegeven voor we het eten in huis hadden.
16 okt 2020 om 21:34 Te laat, koud en onsmakelijk. Bezorger kwam een half uur te laat op z'n fiets aanzetten met koude kleine kapsalons. Prijs/kwaliteit verhouding klopt niet, veel te duur voor wat je krijgt.
13 okt 2020 om 15:34 Snel, lekker en redelijk geprijsd! Verder was er goed gelet op het verzoek in de opmerkingen dus ik bestel hier zeker vaker.
12 okt 2020 om 18:27 Was tijdje geleden dat we hadden besteld, maar het was weer vanouds lekker. Bezorging was ook snel en vriendelijk
11 okt 2020 om 21:46 Volgende keer iets meer sambal
9 okt 2020 om 21:06 Op tijd en warm. Smaak is top
4 okt 2020 om 20:40 Te laat en Etli ekmek te flauw van smaak
3 okt 2020 om 21:58 Heerlijke kapsalons!!!
28 sep 2020 om 6:16 Heerlijk eten! Goede verhouding van de kapsalon! Tenminste niet alleen maar patat maar ook een goede lading vlees. Erg lekker! Volgende keer weer hier bestellen.
25 sep 2020 om 23:19 Lekker snel bezorgd! Prima eten. Alleen jammer dat het niet zo warm meer was, verder goed!!